Poznáte našu Roadshow? Minulý rok sme zavítali aj do Česka!

Roadshow je informačno-technologická konferencia, ktorú pravidelne organizujeme v spolupráci s našimi partnermi pre existujúcich aj nových klientov. Cieľom je informovať o novinkách, ktoré sme za posledný rok začali aplikovať v našich riešeniach. Už niekoľko rokov tak cestujeme po Slovensku a predstavujeme najnovšie technologické vychytávky, ktoré pomáhajú našim zákazníkom rásť.

Roadshow 2021 dopadla na výbornú a tento rok sme okrem klasických zastávok v Košiciach, Žiline a Bratislave navštívili aj Brno.

Minuloročná Roadshow 2021 sa niesla v znamení témy nových trendov v mobilných riešeniach, kde sme v spolupráci s našimi partnermi Zebra, PointX, Twinzo a Oriwin pripravili zaujímavé prednášky.

Hlavnými témami boli technologické novinky v mobilných riešeniach, kde jednotlivé spoločnosti predstavili najnovšie trendy, s ktorými pracujú vo svojich riešeniach. Zebra Technologies predstavili trendy v oblasti Auto-ID a taktiež fyzické exponáty mobilných skenerov a tlačiarní. V nadväznosti na tieto riešenia, s ktorými pracujeme v rámci implementácií našich produktov aj my, sme prezentovali novinky v oblasti efektívneho riadenia dodávateľského reťazca. Najväčšou inováciou bol upgrade regálových riešení so zapustenými LED pásmi a efektívnejšou kontrolou vychystávania pomocou dvoch laserov. V Brne sme dokonca predviedli ukážku našich systémov v kombinácii s nasadením autonómneho mobilného robota. Taktiež boli odprezentované možnosti snímania RFID technológie a mobilné skenery, ktoré sú v podstate súčasťou pracovného “odevu” zamestnanca. Inovatívne mobilné riešenia sme mohli vidieť napríklad aj na ukážke od spoločnosti Twinzo, ktorá prezentovala prevázku, riadenie a kontrolu len prostredníctvom mobilu, čo taktiež značne zjednodušuje prácu a administratívne úkony v prostredí reálnej prevádzky.

Po prezentáciách prišiel priestor aj na diskusiu a networking, čo návštevníci veľmi ocenili. Tešíme sa na ďalší ročník a veríme, že bude ešte lepší, ako tie predošlé! Za podporu ďakujeme našim partnerom a všetkým zúčastneným.

Veronika Dubovcová